Vikend odbojke u Gacku-druga pobjeda odbojkašica

Odbojkaške utakmice su uveliko na sceni.Proteklog vikenda ljubitelji odbojke su mogli uživati u više utakmica.U subotu je prvi tim ŽOK „Gacko“ na svom terenu došao do druge pobjede u sezoni.U drugom kolu Premijer lige BiH maksimalnim rezultatom 3:0 savladale su „Radnika“ iz Bijeljine.Po setovima susret je izgledao ovako 25:18,25:22 i 25:18.
Podsjetićemo da su odbojkašice Gacka zabilježile pobjedu i u prvoj utakmici u sezoni,u gostima su savladale „Derventu“ sa 3:0.
Narednog vikenda neće se igrati prvenstvene utakmice zbog zakazanog finala Kup-a RS u kojem se sastaju „Jedinstvo“ iz Brčkog i „BL Volej“ iz Banja Luke.Reklo bi se da ovaj put Brčanke neće imati težak posao.Naše djevojke su u polu-finalu Kup-a RS izgubile od „Jedinstva“,pa samim tim neće učestvovati ni u finalu Kup-a BiH.

Dakle,fokusiraćemo se na prvenstvene utakmice ,koje su dobro počele,iako je došlo do ozbiljnije promjene u igračkom kadru tokom ljetnje pauze.Došlo je i do promjena u stručnom štabu pa je umjesto dugogodišnjeg trenera Ivana Maljevića sada prvi trener Saša Slijepčević,dok je pomoćni trener Goran Koprivica.Sledeće gostovanje za odbojkašice je za dvije sedmice kada će snage odmjeriti sa novim premijerligašem u Goraždu.

MOK „Gacko“ proteklog vikenda nije bio uspješan.U subotu su u Brčkom izgubili od Mladosti sa 3:0 u utakmici 2.kola Premijer lige BiH.Oni za sada bilježe jednu pobjedu,u prvom kolu na svom terenu su savladali OK „Gradina Herceg“iz Srebrenika sa 3:1.I oni su slobodni narednog vikenda,a onda im u goste dolazi „Jedinstvo“ iz Brčkog.

Nakon seniora vraćamo se mladim odbojkaškim nadama Gacka.Juče su pionirke ŽOK „Gacko“ pobijedile na domaćem terenu vršnjakinje iz Rudog tijesnim rezultatom 3:2.Na istom terenu juče su pobjedu zabilježili kadeti MOK „Gacko“.Oni su savladali ekipu Student iz Pala rezultatom 3:0.