/Kazne političkim partijama zbog izbornih plakata

Kazne političkim partijama zbog izbornih plakata

Rezultati lokalnih izbora već su uveliko poznati ali prolazeći pojedinim dijelovima grada reklo bi se da je predizborna kampanja još uvijek u toku,jer nas sa plakata na javnim površinama i dalje pozdravljaju kandidati posljednjih izbora.Prema riječima komunalnog inspektora opštine Gacko Gorana Savića,jedan dio njih sklonili su radnici KOMUS-a,ali su političke partije te koje imaju zakonsku obavezu da to učine.

U kritikama izgleda urbanog dijela grada mnogi od njih bili su jako glasni u predizbornoj kampanji a sada kada trebaju skloniti svoje izborne materijale sa javnih površina od predizbornih obećanja ni traga ni glasa.
Savić ističe da je sa svim političkim subjektima obavio razgovor i sve je za sada ostalo na usmenom dogovoru ,a ako u roku od deset dana ne izvrše ono što im je naloženo slijede im novčane kazne.

Komunalna policija opštine Gacko ovih dana ima pune ruke posla jer je počela i sa kontrolama parkiranja vozila na trotoarima i zelenim površinama.Vlasnicima automobila koji uzurpiraju iste biće izdati prekršajni nalozi u iznosu od 50 KM.