Одржан „Новогодишњи турнир“ у стрељаштву за пионире-полетарце

Први пут у Гацку у градској стрељани, 26.12.2019. год. у организацији СК „Младост“ је одржан „Новогодишњи турнир“ за пионире полетарце у дисциплини серијска ваздушна пушка, на коме су учествовали најмлађи и новоуписани стријелци клуба.

Приликом проглашења најбољих пионира на турниру додјељене су тренерке за побједнике а осталим полетарцима клубске мајице те свим такмичарима клуба су додијељени клубски календари, оловке и роковници (блокови) а додијељене су и стимулације по бодовним листама постигнутих резултата старијим такмичарима за сезону 2018 године.

Такмичење и дружење стријелаца је протекло у ведрој атмосвери и добром расположењу а поклоне свим такмичарима је додијелио предсједник клуба Драган Јеремић. Присуствовало је тридесетак такмичара и десетак родитеља и чланова управе клуба а стријелци који нису били на додјели могу преузети своје стимулације и поклоне на благајни у стрељани код секретара клуба.

Предсједник је честитао свим присутним Божићне и Новогодишње празнике те стријелцима постигнуте резултате у протеклој сезони. Посебно је нагласио освојене рекорде пиштољаша појединачно и екипно на првенству БиХ у Зетри у Сарајеву на електронске мете и зажелио још боље резултате у наредној сезони.

Резултати „Новогодишњег турнира“:

  1. Мј. Гојко Манојловић са погођених 143 круга
  2. Мј. Димитрије Рајковић са 138 кр.
  3. Мј. Иван Појужина са 127 кр.

Код пионирка је најбоља била Андреа Ковачевић слиједе Јана Пиштало и Василија Томић.

У стрељачком клубу посебно истичу одличан резултат који је постигао најмлађи члан Михајло Томић (2013) од 95 кр.