/Новогодишњи амбијент у стрељани СК „Младост“

Новогодишњи амбијент у стрељани СК „Младост“

НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР ПИОНИРА – 2019

ДОДЈЕЛА СТИМУЛАЦИЈА ТАКМИЧАРИМА

Први пут у Гацку у градској стрељани, 26.12.2019. год. у организацији СК „Младост“ је одржан „Новогодишњи турнир“ за пионире полетарце у дисциплини серијска ваздушна пушка, на којем су учествовали најмлађи и новоуписани стријелци клуба.

Приликом проглашења најбољих пионира на турниру додјељене су тренерке за побједнике, а осталим полетарцима клубске мајице, те свим такмичарима клуба су додијељени клубски календари, оловке, роковници (блокови), а додијељене су и стимулације по бодовним листама постигнутих резултата старијим такмичарима за сезону 2018 године.

Такмичење и дружење стријелаца је протекло у ведрој атмосвери и добром расположењу, а поклоне свим такмичарима је додијелио предсједник клуба Драган Јеремић. Присуствовало је тридесетак такмичара и десетак родитеља и чланова управе клуба.

Стријелци који нису били на додјели могу преузети своје стимулације и поклоне на благајни у стрељани код секретара клуба.

Предсједник је честитао свим присутним Божићне и Новогодишње празнике, стријелцима постигнуте резултате у протеклој сезони. Посебно је нагласио постигнуте рекорде пиштољаша појединачно и екипно на првенству БиХ у Зетри у Сарајеву на електронске мете, те зажелио још боље резултате у наредној сезони.

Резултати „Новогодишњег турнира“:

  1. Мј. Гојко Манојловић са погођених 143 круга
  2. Мј. Димитрије Рајковић са 138 кр.
  3. Мј. Иван Појужина са 127 кр.

Код пионирки је најбоља била Андреа Ковачевић, па Јана Пиштало и Василија Томић.

„Посебно желим да истакнем одличан резултат који је постигао наш најмлађи члан Михајло Томић (2013) од 95 кругова“, ријечи су тренера клуба Момира Вуковића.