U Beogradu za 15 dana Igor Zelenović osvojio 4 medalje

Nakon mitinga koji je prije 15 dana organizovao AK „Partizan“ i osvajanja zlatne medalje u skoku u dalj i bronze u trci na 200 metara, atletičar Igor Zelenović postigao je nove uspjehe proteklog vikenda na Novogodišnjem mitingu u organizaciji AK „Crvena zvezda“.

Mladi talentovani Gačanin je, u dosta jačoj konkurenciji, osvojio dvije bronze. Ovaj put trčao je u kategoriji 60 m i u konkurenciji prvaka iz Srbije, Hrvatske, BiH i CG i ostalih kvalitetnih takmičara postigao odličan uspjeh i kroz cilj prošao treći.

U do sada za njega najuspješnijoj disciplini skoku u dalj pripala mu je bronza. Na međunarodnom Novogodišnjem mitingu bili su atletičari, osim pomenutih, i iz Slovenije, Bugarske, Makedonije, Irana i drugih zemalja, jer je takmičenje bilo otvorenog tipa. Dovoljno je reći da je učestvovao i Asmir Kolašinac.

Za Igora sledeće je državno prvenstvo u Zenici 1. februara gdje će nastupiti u čak 4 discipline. Cilj mu je kaže, da u jednoj bude prvi, jer je to uslov za ulazak u reprezentaciju BiH.

Moglo bi se reći da je to njegova novogodišnja želja, a kako razmišlja ovaj mladi čovjek, kako vidi svoju budućnost, čućete sutra u emisiji koju ćemo emitovati u okviru Novogodišnjeg programa Radio Gacka.

U emisiji o njemu i sportu u Gacku govoriće i najuspješniji sportski radnik iz Gacka Zoran Vidaković profesor fizičke kulture u OŠ „Sveti Sava“. Naš gost biće i veoma talentovan mladi šahista iz našeg grada Čedomir Košutić, član ŠK „Mladost“ Gacko od ljetos, a već vlasnik više srebrenih odličja.

Budite uz vaš Radio Gacko sutra u utorak 31. decembra 2019. od 13h.