//Predstavnice Gacka snimile spot za „Ritam Evrope“. Glasanje je u toku, a finale je 19. septembra

Predstavnice Gacka snimile spot za „Ritam Evrope“. Glasanje je u toku, a finale je 19. septembra

Projekat „Ritam Evrope“ ulazi u svoju završnicu. Korona je uticala da ovaj takmičarski koncept pretrpi izmene, pa će umesto živog nastupa, na RTRS-u 19. septembra biti emitovani spotovi koji su snimani proteklih dana u Istočnom Sarajevu.

 Gacko će predstavljati trio koji čine Sonja Babić, Olja Ilić i Olivera Kovačević. One su proteklog petka snimile spot za numeru „My number one“.

Elena Paparizu je ovom pesmom predstavila Grčku na Evroviziji 2004. godine, a 2020. je za „Ritam Evrope“ izvodi Sonja Babić uz plesnu pratnju mladih Gačanki.

Igor Karadarević, direktor programa za deset zemalja „Ritam Evrope“ kaže da će ovo biti jedini festival koji će u ovoj godini biti i održan. No, ipak u modifikovanoj formi.

Među 14 gradova i opština u RS je i Gacko. Naše predstavnice su zadovoljne novim iskustvom.

Sonja Babić je pre snimanja napravila i demo-snimak. Zadovoljna je kako zvuči i kako sve izgleda. Nada se da će ih sugrađani podržati.

Olja ilić je istakla da je ovo za nju bio izazov i da su novi projekti koji sa sobom nose i nova znanja i veštine uvek dobrodošli, dok je Olivera Kovačević rekla da joj je drago što je deo tima koji predstavlja Gacko

SMS glasanje za najbolju pesmu je počelo prošle sedmice. Predstavnice Gacka su na poziciji 11, a svoj glas možete dati tako što poruku sa sadržajem: Pjesma 11 pošaljete na broj  091/ 510-720

Cena poruke je 0,94 KM.

Finale će na RTRS-u biti emitovano 19. septembra.

Opširnije u tonskom prilogu: