//Начелник Милинковић уручио кључеве за два стана ратним војним инвалидима

Начелник Милинковић уручио кључеве за два стана ратним војним инвалидима

Начелник општине Гацко Огњен Милинковић уручио је данас кључеве станова ратним војним инвалидима Анђелку Никитовићу и Драгу Суботићу.

Општина Гацко је већ раније покренула питање преименовања пословног простора у стамбени , у згради усељеној прије десет година, како би се ријешио трајни смјештај за два ратна војна инвалида и овај процес је ових дана успјешно завршен нагласио је начелник општине Гацко Огњен Милинковић.

Начелник Милинковић је истакао да је уређење простора око зграде ушло у капиталне инвестиције за ову годину.

Стамбено-пословна зграда усељена је 2011 године и тада је шест породица погинулих бораца и ратних војних инвалида трајно ријешило стамбено питање. Изградњу станова у финансирала је Влада РС, док је општина Гацко обезбједила инфраструктуру и средства за уређење пословних простора.

Анђелко Никитовић је трајно ријешио стамбено питање и није крио задовољство што је ово питање данас доведено до самог краја.

Општина Гацко је у протеклом периоду уложила велики напор да трајно ријеши збрињавање породица погинулих бораца и ратних војних инвалида, а у ове двије стамбене јединице уложено је  око 55 хиљада марака.

Опширније у тонском прилогу: