„Mладост“ поражена у гостима, други сусрет на домаћем терену

Након избора руководства прошле седмице фудбалери „Младости“ су почели су са сезоном. Гостовали су у недјељу екипи „Јединства“ из Бродца у оквиру другог кола Друге лиге Републике Српске група „Исток“ и изгубили резултатом 3:0.

Подсјећамо на челу клуба сада је дугогодишњи капитен Бојан Мрковић. Мрковић каже да нису много очекивали од првог сусрета, због тога што су припреме кренуле касно, циљ је био да прођу без повреда што је и остварено, истиче он.

„Младост“ је тражила да се утакмица првог кола против „Пролетера“из Дворова пролонгира што је Фудбалски савез Републике Српске одобрио. Тај меч ће бити одигран 1.септембра, а одлагање је тражено јер је тада још увијек био упитан опстанак клуба.

 „Младост“ већ у суботу има нови меч, од 17часова и 30 минута на градском стадиону угостиће екипу „Илићка“. Од овог сусрета Мрковић очекује много више, како каже, ићи ће на побједу.

Што се тиче промјена током љетње паузе, из клуба је у „Славију“ отишао Јован Бокић, док ће од ове сезоне за „Младост“ наступати Милош Перић из Вишеграда. У редове тима вратио се Јован Гузина.

Ове године осим званичног Првенства клуб ће наступити и у Куп-у РС.