Стрељачки клуб „Младост“Гацко уписује нове чланове

Стрељачки клуб  „Младост“ Гацко позива све заинтересоване од 7 од 77 година, да се учлане у стрељачки клуб.

Септембарски уписни рок траје од: 05. до 12.  И обављаће се у вријеме тренинга од 20 часова.Приликом уписа потребно је приложити  копију личне карте или родни лист, уплатницу са банке о уплаћеној чланарини и попуњен формулар (лични картон стријелца), који се добиjа у Клубу.

Чланарина се уплаћује у Новој банци на број  555 009 000232 2727 E.Чланарине су ослобођени инвалиди и лица са посебним потребама, дјеца са села која путују на тренинг 10 км. и више плаћају 50% умањену чланарину, остали чланови плаћају пуни  износ чланарине.

Стрељаштво је стара витешка дисциплина, један од три најмасовнија олимпијска спорта, те спорт са коjим можете да заштитите себе, своју имовину, ужу породицу и ширу заједницу. Стрељаштво је веома популаран спорт у цијелом свијету, који васпитава људе спортисте, развија способност опажања и сналажљивости, оштрину вида, прецизност, самосавлађивање, истрајност, челичи вољу, навикава на рад и дисциплину, побољшава координацију вида и покрета, развија смисао за дружење и међуљудско поштовање.

 Број за више информација  назовите: 059/471-470   или   065/996-858.