„Спараткуси“ учесници Међународне дјечије олимпијаде

Универзална Школа спорта и корективне гимнастике ,, Спартакус“ учествовала је на 8-ој међународној дјечијој олимпијади у Стоцу. Дисциплине у којима су се малишани такмичили: – полигон спретности – скакање у врећи – штафетно трчање – повлачење конопа. „Презадовољни смо самом организацијом и наравно нашом „Спартакус“ армијом која је показала дисциплину, спортски дух и жељу за побједом“, каже тренер Милан Гутовић.

„Задовољство је бити с њима и видјети их како једни друге бодре, помажу, сарађују“, истиче он. Организатор је за све екипе учеснике обезбиједио пехаре, а за сваког учесника медаљу. После такмичења уморни али срећни обишли су најпознатију некрополу стећака ,,Радимља“, гдје су имали прилику да погледају кратки едукативни филм о самој некрополи, столачкој тврђави и да се играју са својим вршњацима учесницима олимпијаде.

„До септембра мјесеца нам слиједи љетна пауза, а онда крећемо у нове побједе са новим идејама. Хвала родитељима на указаном повјерењу као исвим мојим сарадницима који су креативни, иновативни, а све у интересу наших малишана“, закључио је Гутовић.