//Кик боксер Милан Бабић први пут наступа под заставом Србије

Кик боксер Милан Бабић први пут наступа под заставом Србије

Недавно је од селектора Репрезентације Србије стигао позив Милану Бабићу из Гацка за наступ на Балканском првенству у Краљеву које  ће се одржати од 17. до 19. јуна.

„Дјечачка жеља и још један успјех каријере су остварени“ истиче Милан који је у кик-боксу дуго, безброј пута био је првак БиХ, затим балкански, професионални првак Европе, а често и шампион и вицешампион на првенствима у Србији.

Све то је резултирало поменутим позивом и кораком више у каријери овог скромног и прије свега поносног момка који за сада нема адекватну подршку локалне заједнице.

Поносан је и на титулу најбољег спортисте града за прошлу годину, коју је већ одавно заслужио судећи према резултатима, али чињеница да и даље ради по 12 сати код приватника баца сјену на све поменуто.

Не одустаје од кик-бокса који је тежак индивидуални спорт. Заједно са тренером Веселином Ђуричићем преноси знање на нове генерације и хрли ка још значајнијим успјесима.

Ђука и Милан

Услови за рад никакви, а резултати фантастични потврђује и тренер Ђуричић који је захвалан Милану на одличној промоцији кик-бокса, Гацка и Херцеговине.

И Милан истиче квалитетну дугогодишњу сарадњу са тренером који му је пренио љу бав према кик-боксу и који му је увијек при руци за савјет, а то је нарочито битно у рингу.

Пожелимо срећу овом младом спортисти који свакако на најљепши могући начин увијек и свугдје брани боје Гацка.

Разговор смо снимили пред одлазак у Краљево на Првенство Балкана, послушајте…