Наша Ана Гајић за титулу шампиона

Иако одмара у Гацку, почела је са индивидулним тренинзима, како би остала у доброј форми. Недавно је потписала уговор са представницима ЖОК „Гацко“ и након дугогодишње шампионске игре за „Бимал-Јединство“ у Брчком. Наша Ана Гајић, дијете Гацка и клуба у којем је порасла и кренула путем звијезда.

Засијала је више пута у Републици Срској, била најбоља спортискиња у држави, више пута број један у Републици. Иако је имала понуде за одлазак у иностранство, њен избор за наредну годину је Гацко.

Обожава Клиње и Десивоје, то јој је први избор када је одмор и уживање у питању. Сматра да јој је ово најбоља одлука тренутно, а посебно се радује што ће у свом матичном клубу заиграти раме уз раме са дојучерашњом узданицом „Бимал-Јединстрва“ Фочанком Иваном Радовић, примачем сервиса и најбољом одбојкашицом у прошлој години, јер је недавно и она потписала за ЖОК „Гацко“.

Наравно, ту је и стална поставка, Катарина, Тијана, Дејана, Тамара, дјевојке које су стасале и остале у гатачком клубу. Са њима је како каже одрасла и остала пријатељ заувијек.

Послушајте ову паметну и лијепу дјевојку, дипл. политиколога, свакако има шта да каже и поручи млађима од себе, а узор је и другима…