Радио Гацко – три деценије са слушаоцима

Синоћ су запослени у Радио Гацку прославили 30 година постојања и рада овог медија. Коктелу уприличеном у хотелу „Милица“ присуствовали су и начелник општине Гацко Огњен Милинковић, предсједник Управног одбора Радио Гацка Милан Бабић, те колеге из локалних радио станица из сусједних општина Билеће, Требиња, Невесиња и Фоче.

Била је то прилика да се евоцирају успомене и подсјети на период када је те 1992. године , Гацко први пут у својој историји добило радио станицу.

 „У ратним условима смо радили користећи неадекватну опрему и технику али смо професионално одговарали на све изазове –  ријечи су новинара, а прије шест година смо покренули и сајт Радија који биљежи завидну посјећеност.“

Тачне, провјерене и благовремено пласиране  информације које се тичу комплетног живота наше локалне заједнице и даље су императив у раду Радио Гацка. Посебна пажња у наредном периоду ће бити посвећена и техничком унапређењу.

Присутни гости су, уз честитке за јубилеј, пожељели запосленима у Радио Гацку да наставе свој успјешан рад још много година на корист свих грађана Гацка.