Уговор о сарадњи Удружења „Растимо заједно“ са „Дипломатским зимским базаром“

 Јуче је у Инфо центру Европске уније у Сарајеву предсједник Управног одбора Удружења „Растимо заједно“ Гацко, Гордана Кекић потписала Уговор са представницима „Дипломатског зимског базара“. Овом приликом је и одржана симболична церемонија примопредаје чекова чиме је озваничен почетак пројекта „Психо-социјална помоћ и подршка особама са инвалидитетом“.Вриједност пројекта је 6.000,00 КМ. Вријеме реализације пројекта је пет  мјесеци. Акценат током реализације пројекта ће бити на пружању психо-социјалне помоћи и подршке како особама са инвалидитетом, тако и њиховим родитељима.

Удружење „Растимо заједно“ већ годинама успјешно сарађује са „Дипломатским зимским базаром“ који  нашем удружењу континурано пружа помоћ и подршку, још од 2017.године.

„Дипломатски зимски базар“  је непрофитна организација која прикупља средства за помоћ младима  широм Босне и Херецговине  који се налазе у тешкој материјалној ситуацији , дјеци без родитеља, дјеци са физичким и менталним потешкоћама и тд.

Удружење „Дипломатски зимски базар“ регистровано је у БиХ од 2016. године.

Удружење „Растимо заједно“ посебо се захваљује  Piet Bakkeru ( из Холандије) који је члан Организационог одбора „Дипломатског зимског базара“.