//Sjajni rezultati košarkaša OKK „Gacko“

Sjajni rezultati košarkaša OKK „Gacko“

Ljubiteljima košarke ali i svim dobronamjernim Gačanima biće drago ako kažemo da ovaj mladi klub, koji je u nekoliko proteklih godina doživio dosta turbulencija, trenutno ima fantastične rezultate.

Najmanje tri selekcije imaju šansu da uđu u finalni turnir, kadeti su maltene neprikosnoveni u svom uzrastu. Kako kaže direktor kluba Vladimir Vulović, „igraju se sa svojim vršnjacima“.

Upravo ovi mladi ljudi su okosnica i junorskog sastava koji takođe bilježi odličan skor u jesenjem dijelu takmičenja. Dovoljno je reći i da smo pored „Leotara“ jedini tim u regiji koji ima ekipe u svim kategorijama, i to mnogo govori o trenutnom stanju u klubu i velikim ambicijama.

Nakon Srđana Boškovića koji je otišao u „Igokeu“ i tamo se dobro pokazao, očekuje se i potpisivanje ugovora još nekih zaista mladih ljudi, koji su tek počeli srednjoškolsko obrazovanje.

Ukoliko želite da saznate koja djeca su u pitanju poslušajte u razgovoru koji slijedi, a mi ćemo samo još reći da je u januaru u planu i učešće na kampu na Jahorini u organizaciji KK „Igokea“.