Održan uspješan Novogodišnji koncert MŠ „Sveti Roman Melod“ Gacko

Uspješan koncert Muzičke škole „Sveti Roman Melod Gacko“ u ponedjeljak veče počeo je divnim i prije svega veselim glasićima vrapčića hora ove obrazovne ustanove.

Time su obilježili kraj 2019. I početak proslave novogodišnjih i božićnih praznika. Uz jelku i srdačne čestitke roditelje, rodbinu i prijatelje raznježili su prvo najmlađi, a zatim i najbolji učenici sa različitih godina i smjerova: solo pjevanja, flaute, gitare, harmonike, violine i klavira.

Kraj je označio veliki hor OMŠ „Sveti Roman Melod“ uz pjesmu „Još ne sviće rujna zora“ i uz vođstvo nastavnika Boja Miloševića.

Direktorica ove javne ustanove Dragana Budalić iz Nevesinja ovom prilikom je istakla da još uvijek imaju problema u nabavci instrumenata dostojnih upornosti i radu nastavnika i mladih umjetnika, ali je rekla da postoje obećanja i lokalnih zajednica i nadležnih sa republičkog nivoa, da se ta situacija popravi.

Ovo praznično vrijeme je prava prilika za razna obećanja, nadamo se ona koja će se i ispuniti, tako da osim djeci i profesorima, sreću i uspješnu Novu 2020. godinu želimo i odgovornim ljudima koji imaju zadatak da nas vode kroz ova teška vremena i u sistemu koji nam ne služi na čast!

Srećno svim građanima Gacka i svima onima koji nas prate putem sajta i internet prenosa, odnosno srećno svim našim slušaocima i čitaocima!!!

Prilog ispod…