Gacko – u prazničnom ruhu

Na radost naših sugrađana,  posebno najmlađih, radnici „ Komusa“ počeli su jutros praznično   dekorisanje grada.Posebna pažnja će biti posvećenja  glavnim gradskim ulicama Nemanjinoj i Solunskih dobrovoljaca   koje će zablistati u dekorativnom svjetlosnom ruhu sastavljenom od pahuljica, fenjera , rakete  i ostalih prigodnih svjetlećih   elemenata.

Praznični  ukrasi, povodom novogodišnjih i božićnih praznika  naći će se i na ostalim lokacijama u gradu. Osim dekorativnih  ukrasa koji su korišćeni prethodnih godina, novina je da će se ove godine  na Trgu Save Vladislavića, na platou ispred novog hrama  naći  Djeda Mraz sa logom Opštine Gacko a prethodno je na istoj lokaciji postavljen i bilbord s porukom „Srećne Novogodišnje  i Božićne praznike želi vam Opština Gacko.

 Novi nakit je nabavljen iz opštinskog budžeta i kako saznajemo od zamjenika načelnika, Radoice Antunovića u tu svrhu je izdvojeno 3 000 maraka.

U akciju prazničnog uređenja grada, pored radnika „Komusa“ uključili su se i radnici RJ Elektro – Gacko. Stabla na istom lokalitetu ukrasiće i stotinu metara novih led lampica. Kada  radovi budu završeni naš grad će zablistati u novom prazničnom ruhu.