Podržimo Sonju, Oliveru i Olju u subotu na takmičenju „Ritam Evrope“

Sonja Babić, Olja Ilić i Olivera Kovečević predstavljaće Gacko  na najvećem dječijem muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“. koje će biti održano u subotu, 19.septembra .2020.godine u Banjaluci,a koje se po prvi put održava u Republici Srpskoj. S obzirom na epidemiološku situaciju ,takmičenje je ove godine dobilo drugačiji oblik u odnosu na prošlogodišnja takmičenja u zemljama u okruženju.

Zamjenik načelnika Naše opštone Radoica Antunović je danas u ime opštine Gacko čestitao djevojkama na dosadašnjem uspjehu i istakao da je omladina najveći ponos Gacka.

 Anđelka Boljanović, direktor JU „Kulturno sportski centar“ i  kordinator projekta , ističe da je od samog početka vjerovala u naše djevojke i da  je Gacko uvijek podržavalo mladost i dobru energiju.

Sonja, Olivera i Olja su se zahvalile sugrađanima koji su ih podržali i vjeruju da će i u subotu osjećati pozitivnu energiju iz Gacka.Potrebno je glasati tako što će te poslati porulu sa sadržajem: Pjesma 11 na broj 091/510 – 720. Cijena poruke je 0,94 KM.

Sljedeće godine je televizijski prenos iz grada pobjednika na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću, a djeca grada pobjednika kao nagradu dobijaju putovanje u zemlju, koju su predstavljala u televizijskom programu .Naša želja je da to budu Sonja, Olivera i Olja.