Dječiji vrtić organizuje humanitarni novogodišnji bazar „Ruke moje daruju da podrže život“

JPU „Dječiji vrtić“ Gacko organizuje drugi Humanitarni novogodišnji bazar „Ruke moje daruju da podrže život“, u saradnji sa Osnovnom školom „Sveti Sava“, SŠC „Pero Slijepčević“, Centrom za djecu sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“ i JU Kulturno – sportski centar.

Ovim putem, organizatori pozivaju sve građane, samostalne preduzetnike, ugostiteljske vlasnike, trgovačke preduzetnike, vlasnike frizerskih, kozmetičkih i drugih oblika djelovanja da se prijave i zajedno sa našim mališanima uzmu učešće na Humanitarnom novogodišnjem bazaru.

Svi koji žele da učestvuju na bilo koji način u jednoj priči koja obuhvata humanost, kreativnost, darivanje, praznično raspoloženje i žele da njihovi radovi budu izloženi na prodajnim štandovima, mogu se prijaviti na kontakt telefon Dječijeg vrtića 059-472-750 ili u prostorijama istog do 11. decembra.


Manifestacija je planirana 25. decembra od 10 časova do 15 časova na platou ispred Hrama Svete Trojice, uz prilagođen kulturni program, a poštujući epidemiološke mjere JU Instituta za javno zdravstvo RS.

Sav novac prikupljen na bazaru biće uplaćen Marku Vučkoviću (1987. godište) mladiću iz Bileće kome je potrebna transplatacija bubrega u Bjelorusiji, za koju je potrebno izdvojiti 140 000 KM. Transplataciju je potrebno uraditi što hitnije i svaka pomoć i podrška su poželjne.

Pokažimo još jednom Hercegovačku humanost, odvažnost i smjelost da svaki poduhvat pretvori u djelo, a ovaj put djelo koje će pomoći da život jednog mladića nastavi, ruku pod ruku, sa njegovom budućnošću.