//Dječiji vrtić organizuje humanitarni novogodišnji bazar „Ruke moje daruju da podrže život“

Dječiji vrtić organizuje humanitarni novogodišnji bazar „Ruke moje daruju da podrže život“

JPU „Dječiji vrtić“ Gacko organizuje drugi Humanitarni novogodišnji bazar „Ruke moje daruju da podrže život“, u saradnji sa Osnovnom školom „Sveti Sava“, SŠC „Pero Slijepčević“, Centrom za djecu sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“ i JU Kulturno – sportski centar.

Ovim putem, organizatori pozivaju sve građane, samostalne preduzetnike, ugostiteljske vlasnike, trgovačke preduzetnike, vlasnike frizerskih, kozmetičkih i drugih oblika djelovanja da se prijave i zajedno sa našim mališanima uzmu učešće na Humanitarnom novogodišnjem bazaru.

Svi koji žele da učestvuju na bilo koji način u jednoj priči koja obuhvata humanost, kreativnost, darivanje, praznično raspoloženje i žele da njihovi radovi budu izloženi na prodajnim štandovima, mogu se prijaviti na kontakt telefon Dječijeg vrtića 059-472-750 ili u prostorijama istog do 11. decembra.


Manifestacija je planirana 25. decembra od 10 časova do 15 časova na platou ispred Hrama Svete Trojice, uz prilagođen kulturni program, a poštujući epidemiološke mjere JU Instituta za javno zdravstvo RS.

Sav novac prikupljen na bazaru biće uplaćen Marku Vučkoviću (1987. godište) mladiću iz Bileće kome je potrebna transplatacija bubrega u Bjelorusiji, za koju je potrebno izdvojiti 140 000 KM. Transplataciju je potrebno uraditi što hitnije i svaka pomoć i podrška su poželjne.

Pokažimo još jednom Hercegovačku humanost, odvažnost i smjelost da svaki poduhvat pretvori u djelo, a ovaj put djelo koje će pomoći da život jednog mladića nastavi, ruku pod ruku, sa njegovom budućnošću.