„Disidenti“ uručili paketiće polaznicima CDPP

Studenti „Disidenti“, kako su sebe nazvali, pobjednici zanimljivog „Pab kviz znanja“, juče su uručili novogodišnje paketiće polaznicima Centra za djecu sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“.

I kako sam naziv ove ustanove kaže, akcenat je na zajedništvu i suživotu, a ovi mladi ljudi kao i organizatori, pokazali su humanost upravo kroz druženje sa djecom iz Centra.

Naravno, i paketići su ih obradovali, sreće nije nedostajalo, ali ni osmijeha na licima svih koji su prisustvovali, slobodno možemo reći, ovom nesvakidašnjem događaju.

Zašto nesvakidašnjem? Zato što odavno nismo vidjeli bolje raspoloženje na nekom događaju, kojih jesmo željni, ali i uprkos tome je jedinstven.

Upoznali smo mlade, talentovane, već uspješne i obrazovane ljude, koji su našli vremena za druge, ovaj put polaznike Centra. „Disidenti“ su četverac koji čine jedna dama Sofija Savić i tri momka Saša Popović, Aleksandar Milošević i Miloš Savić.

Saša kaže da će se zalagati da ovakvi kvizovi uvijek budu organizovani u humanitarne svrhe, dok Aleksandar dodaje da ovaj prvi „Pab kviz znanja“ nije zaostajao za uveliko aktuelnim ovakvim kvizovima u Novom Sadu,gdje ovi mladići studiraju.

I odlični su studenti, redovno daju godine, sad su četvrta, i svoju budućnost vide na ovim našim, srpskim prostorima. Srećni su što su dobili priliku da učestvuju u ovakvom dešavanju, a sigurni su da svi trebamo dati podršku malim velikim herojima!