Sportski ribolov trenutno je HIT! Učlani se…

Udruženje lovaca i ribolovaca „Vranjača“ Gacko obavještava članove, kao i sve zainteresovane da je počela prodaja godišnjih dozvola za sportski ribolov koje je odobrilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vododprivrede Republike Srpske.

Cijene dozvola su na prošlogodišnjem nivou. Dozvole se mogu registrovati svakim radnim danom  u prostorijama Udruženja u vremenu od 10 do 14h.

Pravo na ribolov imaju sportski ribolovci sa uredno regulisanom dozvolom za 2021. godinu.

Udruženje lovaca i ribolovaca „Vranjača“ Gacko, obavještava sve članove Udruženja- lovce, da do 31. marta 2021. godine za lovnu 2020/21. godinu izmire obaveze prema Udruženju (članarine), jer nakon ovog roka Udruženje lovaca i ribolovaca „Vranjača“ Gacko će, u skladu sa Zakonom o oružju i municiji Republike Srpske, nadležnoj Policijskoj stanici Gacko, dostaviti spisak  članova koji nisu izmirili svoje obaveze, koji će samim tim izgubiti status člana Udruženja i snositi zakonom propisane sankcije.

Takođe, obavještavaju zainteresovane ljubitelje prirode i lova, da će do 31. marta 2021. godine, trajati upis novih članova u Udruženje, a radi toga što će polaganje lovačkog ispita biti organizovano u Gacku u 2021. godine.