Начелник Милинковић уручио кључеве за два стана ратним војним инвалидима

Начелник општине Гацко Огњен Милинковић уручио је данас кључеве станова ратним војним инвалидима Анђелку Никитовићу и Драгу Суботићу.

Општина Гацко је већ раније покренула питање преименовања пословног простора у стамбени , у згради усељеној прије десет година, како би се ријешио трајни смјештај за два ратна војна инвалида и овај процес је ових дана успјешно завршен нагласио је начелник општине Гацко Огњен Милинковић.

Начелник Милинковић је истакао да је уређење простора око зграде ушло у капиталне инвестиције за ову годину.

Стамбено-пословна зграда усељена је 2011 године и тада је шест породица погинулих бораца и ратних војних инвалида трајно ријешило стамбено питање. Изградњу станова у финансирала је Влада РС, док је општина Гацко обезбједила инфраструктуру и средства за уређење пословних простора.

Анђелко Никитовић је трајно ријешио стамбено питање и није крио задовољство што је ово питање данас доведено до самог краја.

Општина Гацко је у протеклом периоду уложила велики напор да трајно ријеши збрињавање породица погинулих бораца и ратних војних инвалида, а у ове двије стамбене јединице уложено је  око 55 хиљада марака.

Опширније у тонском прилогу: