ЈПУ „Дјечији вртић“: конкурс за упис дјеце у програм предшколског васпитања и образовања

Јавна предшколска установа „Дјечији вртић“, расписује :

К О Н К У Р С ЗА УПИС ДЈЕЦЕ У ПРОГРАМ ПРЕДШКОЛСКОГ ВАСПИТАЊА И ОБРАЗОВАЊА ЗА ДЈЕЦУ ПРЕД ПОЛАЗАК У ШКОЛУ У 2022. ГОДИНИ

Родитељи који су заинтересовани да њихова дјеца похађају Програм предшколског васпитања и образовања за дјецу пред полазак у школу у 2022. години у организацији Дјечијег вртића Гацко могу  да до 26. новембра 2021. године  пријаве своју дјецу у просторијама вртића.

Програм припреме за школу ће се реализовати у трајању од три мјесеца од 01. марта до 31. маја 2022. године, сваким радним даном по три часа у укупном дневном трајњу од 180 минута.

Програм предшколског васпитања и образовања за дјецу пред полазак у школу у 2022. години ће проводити стручни васпитачи.

Министарство просвјете и културе Републике Српске ће обезбиједити средства за трошкове на уговорену накнаду за васпитаче као и средства за набавку потребног радног и дидактичког материјала.

Уз образац Пријаве који ће родитељи попунити у Дјечијем вртићу  родитељ је дужан доставити Извод из матичне књиге рођених дјетета (од 02.11.2021 до 26.11.2021. године). Са даном поласка дјетета у програм припреме пред школу дужни су доставити: љекарско увјерење, налаз бриса грла, носа и налаз столице дјетета.

Конкурс је отворен до 26. новембра 2021. године.

Пријаве на конкурс се примају у Дјечијем вртићу Гацко ( код педагога)  сваким радним даном oд 8,00 до 12,00 часова у току трајања конкурса.

За све информације можете се обратити директору Установе у просторијама вртића у току радног времена.