Милан Бабић, члан „КБК Тигар“- најуспјешнији спортиста Гацка у протеклој години

Кик боксер Милан Бабић  је најуспјешнији спортиста нашег града у протеклој години. Он је у прошлој  години био првак РС и вицешампион Балканског купа који је одржан у Нишу.

 У Парохиском дому у Гацку награду му је на данашњој пригодној свечаности  уручио начелник општине Огњен Милинковић. Начелник Милинковић је нагласио да ће општина Гацко и у наредном периоду препознавати и награђивати успјехе спортиста из нашег града и изразио наду да ће се ова манифестација одржавати и наредних година.

Комисија именована од стране Начелника општине одлучила је да је најуспјешнији тренер Саша Слијепчевић , из ЖОК „ Гацко“,  док је титулу најуспјешнијег спортског  колектива понијела женска одбојкашка екипа „Гацка“. ЖОК „Гацко“ је у новембру протекле године играо 16-тину  ЦЕВ челенџ купа и дуги низ година је у самом врху одбојке у БиХ.

У категорији „најперспективнији спортиста“ награђени су фудбалер Мастиловић Јован, кошаркаш Андрија Аџић, одбојкаш Лазар Бабић. Најперспективнији џудиста у протеклој години био јеИван Шкиљевић, кик-боксер Матеј Мучибабић те шахиста Чедомир Кошутић. Најперспективнија одбојкашица у 2021. години је Снежана Манојловић, док је у стрељаштву ову титулу понијела Ивана Мирић.

 Стручна Комисија је одлучила да се у категорији „спортиста са инвалидитетом“ награди Момир Вуковић, тренер Стрељачког клуба „Младост“. Најбољи спортиста ветеран је Глигор Кошутић, а сестре Јелена и Нада Јововић најбољи су спортисти рекреативци.

Најистакнутији спортски новинар у нашем граду ,по оцјени стручне Комисије, је Милош Васиљевић.

Слиједи тонски прилог: