Хуманитарни концерт у Требињу 26. марта

Oрганизацијa  “Срби за Србе” преко хуманитарног пројекта “Синдикални концерт из блока” организују први Хуманитарни концерт у Требињу на стадиону малих спортова”Александар Маслеша” у суботу 26.03.2022. године   од 19.30 часова.

Сав сакупљени приход од улазница, отворених донаторских кутија и путем продаје промотивног материјала ораганизације биће искориштен за помоћ вишечланим угроженим породицама са подручја Требиња и Херцеговине.

“Тројка из блока” је спортско-хуманитарни пројекат Организације кроз коју се већ 8 година на турнирима у брзом шутирању тројки прикупљају значајна средства и помажу социјално угрожене породице са много ђеце, које живе широм Балкана, а комплетан прилог прикупљен на скупу у Требињу намијењен је породицама са четворо и више дјеце из Требиња и Херцеговине које Организација помаже у склопу својих редовних ативности.

За 17 година рада прикупили смо 7,9 милиона евра донација са којима је директно помогнуто више од 2800 породица са више од 14000 дјеце широм Балкана.

У Требињу је 5 пута организована (Тројка из блока), 2016,2017,2018,2019,2021. године уз неколико мањих догађаја са истим циљем прикупљања средстава за помоћ вишечланим породицама.

Цијена улазнице за концерт износи 10 КМ уз могућност куповине донаторских карата (15 КМ).

Карте се могу купити на благајни Културног центра и портирници Дома младих у Требињу, од сриједе 09.03.2022. године до дана концерта, када ће се продавати на благајни стадиона “Александар Маслеша”.

Позивамо све љубитеље добре музике и хуманисте да нам се придруже и да заједничким снагама помогнемо вишечлане социјално-угрожене породице са подручја Требиња и Херцеговине.