Стријелци пуцају нове рекорде-СК „Младост“ Гацко

5. ФИНАЛНО КОЛО ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ БИХ

Одржано је по званичном календару такмичења СС БиХ, у Требињу, у суботу и недељу 8 и 9.10.2022 год. Гађало се у дисциплинама ваздушна пушка и пиштољ у категоријама јуниора и сениора у обје конкуренције мушкој и женској. Због великог броја учешћа екипа и такмичара којих је све више из Федералног дијела БиХ ( преко 20 екипа), званични Билтен са резултатима ће мало каснити, а ми дајемо податке о учешћу наших такмичара.

– Због прехладе нам је изостала једна такмичарка трећи члан екипе пиштољ и пушка а гађале су : Ивана Мирић и Наталија Гојковић  које су добро гађале у дисциплини ваздушни пиштољ, а гађале су и у дисциплини ваздушна пушка. Пласман у пиштољу им је требао бити међу три прве екипе, а у пушци, око 7. мјеста.

 – Мушкарци су гађали у дисциплини ваздушни пиштољ у саставу: Иван Слијепчевић, Иван Пушара и Милован Вуковић.

Иван Слијепчевић је у другом колу лиге на Грбавици, погодио јуниорски рекорд БиХ, а у генералном пласману је освојио прво мјесто у лиги јуниора, а у сениорима је био међу четири најбоља!

Добри смо и у екипним пласманима јуниори и сениори, ваздушни пиштољ, а коначне пласмане ћемо знати тек крајем седмице, кад стигне званични Билтен.               

Спортски поздрав!