2024. година била је успјешна за „We dance“ из Гацка

Гости Радио Гацка су у емисији „Спорт данас“ јуче 9. септембра били тренери и кореографи ПК „Ви денс“ из Гацка, иначе још увијек средњошколци, Ања Мастиловић и Његош Милидраг.

У сарадњи и заједничком дјеловањи са предсједницом два плесна клуба из Гацка и Невесиња Сашом Брењо, освајају бројне републичке, државне и међународне награде.

Посебан задатак за Милидрага је, како каже, било Првенство Републике Српске одржано прошлог прољећа, када је имао већу трему него сами такмичари, јер му је то био први тренерски задатак, на тако једном великом такмичењу. И резултати нису изостали.

Сматрају да је чирлидинг најтежа дисциплина којом се баве, а обоје воле хип-хоп. Сада се већ озбиљно спремају за ново републичко Првенство, које ће се одржати у марту.

Велике наде полажу у најмлађе чланове, јер истичу да су непрегледно море талената. Многи од њих имају добре предиспозиције за гимнастику, па истичу да је штета што немамо клуб у којем би показали своје потенцијале.

Усмјеравају их према склоностима и надају се најбољем, а увијек вјерују да могу до злата. Наши гости су били Ања и Његош, послушајте их…