2024. godina bila je uspješna za „We dance“ iz Gacka

Gosti Radio Gacka su u emisiji „Sport danas“ juče 9. septembra bili treneri i koreografi PK „Vi dens“ iz Gacka, inače još uvijek srednjoškolci, Anja Mastilović i Njegoš Milidrag.

U saradnji i zajedničkom djelovanji sa predsjednicom dva plesna kluba iz Gacka i Nevesinja Sašom Brenjo, osvajaju brojne republičke, državne i međunarodne nagrade.

Poseban zadatak za Milidraga je, kako kaže, bilo Prvenstvo Republike Srpske održano prošlog proljeća, kada je imao veću tremu nego sami takmičari, jer mu je to bio prvi trenerski zadatak, na tako jednom velikom takmičenju. I rezultati nisu izostali.

Smatraju da je čirliding najteža disciplina kojom se bave, a oboje vole hip-hop. Sada se već ozbiljno spremaju za novo republičko Prvenstvo, koje će se održati u martu.

Velike nade polažu u najmlađe članove, jer ističu da su nepregledno more talenata. Mnogi od njih imaju dobre predispozicije za gimnastiku, pa ističu da je šteta što nemamo klub u kojem bi pokazali svoje potencijale.

Usmjeravaju ih prema sklonostima i nadaju se najboljem, a uvijek vjeruju da mogu do zlata. Naši gosti su bili Anja i Njegoš, poslušajte ih…