Побједа одбојкашица и одбрана титуле „Трофеја Гацка 2024“

У суботу 21.септембра 2024. у Граду Сунца одржан је турнир „Трофеј Гацка 2024“, а у финалу је славила гатачка екипа притив ОК „Херцег Нови“ резултатом 3:2.

Шампионке Црне Горе из Херцег Новог показале су се као равноправан противник шампионима БиХ. Како кажу у клубу, након неизвјесног и узбудљивог меча, акипа из Гацка је побиједила.

Најбољи играч турнира је Тамара Дивљан. На турниру су учествовали и „Лука Бар“ и ОК „Мартина Каштела“ из Сплита, а побједу је однијела екипа из Хрватске резултатом 3:1.

У клубу истичу да је иза њих још један квалитетан турнир. Одбранили су титулу, а додатни мотив им је била подршка дугогодишњој играчици ЖОК „Гацко“ Ани Зубац, са којом су, како кажу, били срцем и мислима у сваком тренутку. (Ана се опоравља од повреда након несреће коју је доживјела недавно.)

Срећу желимо прије свега њој, а дјевојкама честитке на сјајној игри.

СунцаU finalu turnira „Trofej Gacko 2024“, održanom u Turističkom kompleksu “Grad Sunca” Trebinje, sastali su se šampioni Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ŽOK Gacko “RD Swisslion” i OK Herceg Novi, a nakon izuzetno neizvjesnog i uzbudljivog meča, ekipa iz Gacka slavila je rezultatom 3:2.