Pobjeda odbojkašica i odbrana titule „Trofeja Gacka 2024“

U subotu 21.septembra 2024. u Gradu Sunca održan je turnir „Trofej Gacka 2024“, a u finalu je slavila gatačka ekipa pritiv OK „Herceg Novi“ rezultatom 3:2.

Šampionke Crne Gore iz Herceg Novog pokazale su se kao ravnopravan protivnik šampionima BiH. Kako kažu u klubu, nakon neizvjesnog i uzbudljivog meča, akipa iz Gacka je pobijedila.

Najbolji igrač turnira je Tamara Divljan. Na turniru su učestvovali i „Luka Bar“ i OK „Martina Kaštela“ iz Splita, a pobjedu je odnijela ekipa iz Hrvatske rezultatom 3:1.

U klubu ističu da je iza njih još jedan kvalitetan turnir. Odbranili su titulu, a dodatni motiv im je bila podrška dugogodišnjoj igračici ŽOK „Gacko“ Ani Zubac, sa kojom su, kako kažu, bili srcem i mislima u svakom trenutku. (Ana se oporavlja od povreda nakon nesreće koju je doživjela nedavno.)

Sreću želimo prije svega njoj, a djevojkama čestitke na sjajnoj igri.

SuncaU finalu turnira „Trofej Gacko 2024“, održanom u Turističkom kompleksu “Grad Sunca” Trebinje, sastali su se šampioni Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ŽOK Gacko “RD Swisslion” i OK Herceg Novi, a nakon izuzetno neizvjesnog i uzbudljivog meča, ekipa iz Gacka slavila je rezultatom 3:2.