Peti turnir u streljaštvu „Gacko 2018“ u nedjelju

STRELJAČKI  KLUB  INVALIDA  „GACKO“

  1. KOLO LIGE INVALIDA R. SRPSKE 2018 U STRELJAŠTVU

NACIONALNI PROGRAM, SENIORSKA KATEGORIJA

Na 2. kolu lige invalida R. Srpske koje je održano u Tesliću u nedelju, 27. maja  je nastupila ekipa seniora SKI „Gacko“ u sastavu:

Momir Vuković,

Aleksa Slijepčević

Milovan Šumić.

Zvanični bilten sa takmičenja u Tesliću očekujemo u utorak no rezultati naših strijelaca nisu bitni sve do kraja lige i Mitrovdanskog završnog 5.kola jer nismo nastupili u prvom kolu u Trebinju, pa moramo čekati šta će biti do kraja lige? Domaćin takmičenja je bio SKI „Banja Luka“ iz istoimenog grada.

 

Kvalifikacije za radničke sportske igre u streljaštvu koje se ove godine održavaju u Tesliću, od 15. do 17. juna su održane u streljani u petak sa početkom u 16 časova, u dvije partije. Plasirali su se sledeći radnici u muškoj i ženskoj konkurenciji:

  1. Mj. Nina Stjepanović
  2. Mj. Gordana Slijepčević
  3. Mj. Desanka Krstojevi

 

  1. Mj. Momir Vuković
  2. Mj. Momo Pljevaljčić
  3. Mj. Željko Marković

 

Naredni vikend u nedelju, 03. juna, po zvaničnom kalendaru takmičenja SS BiH u Gacku se povodom slave opštine Gacko, održava peti turnir u streljaštvu „GACKO 2018“, koji se radi po Međunarodnom programu streljaštva. Turnir se radi u disciplinama vazdušna puška i pištolj u muškoj i ženskoj konkurenciji i kotira visoko među najačim streljačkim takmičenjima BiH.