„Mladost“ poražena u gostima, drugi susret na domaćem terenu

Nakon izbora rukovodstva prošle sedmice fudbaleri „Mladosti“ su počeli su sa sezonom. Gostovali su u nedjelju ekipi „Jedinstva“ iz Brodca u okviru drugog kola Druge lige Republike Srpske grupa „Istok“ i izgubili rezultatom 3:0.

Podsjećamo na čelu kluba sada je dugogodišnji kapiten Bojan Mrković. Mrković kaže da nisu mnogo očekivali od prvog susreta, zbog toga što su pripreme krenule kasno, cilj je bio da prođu bez povreda što je i ostvareno, ističe on.

„Mladost“ je tražila da se utakmica prvog kola protiv „Proletera“iz Dvorova prolongira što je Fudbalski savez Republike Srpske odobrio. Taj meč će biti odigran 1.septembra, a odlaganje je traženo jer je tada još uvijek bio upitan opstanak kluba.

 „Mladost“ već u subotu ima novi meč, od 17časova i 30 minuta na gradskom stadionu ugostiće ekipu „Ilićka“. Od ovog susreta Mrković očekuje mnogo više, kako kaže, ići će na pobjedu.

Što se tiče promjena tokom ljetnje pauze, iz kluba je u „Slaviju“ otišao Jovan Bokić, dok će od ove sezone za „Mladost“ nastupati Miloš Perić iz Višegrada. U redove tima vratio se Jovan Guzina.

Ove godine osim zvaničnog Prvenstva klub će nastupiti i u Kup-u RS.