Održan deveti Božićni humanitarni turnir u malom fudbalu i basketu

Radost Božića uveličao je i ove godine, deveti po redu, Božićni humanitarni turnir u malom fudbalu i basketu koji je u protekla tri dana održan u našem gradu. Učestvovalo je 28 ekipa, a pobjednici u mlađoj kategoriji su „Majstori“, najbolja seniorska ekipa je„W-Win“, a u basketu „Pab downtown“. („Majstori“-„Panteri“ nakon penala 2:0, „Linija šampiona“-„W-Win“ 1:4, „Pab downtown“-„DOO Tepa“ 17:14)

Od kotizacija koje su uplaćivale ekipe i donacija prikupljeno je 2260 KM, kaže jedan od organizatora Maksim Goranović. Turnir su podržali Sindikat RiTE Gacko sa 500KM i Opština Gacko sa 300KM.

Organizatori Kulturno-sportski centar i Crveni krst Gacko, zadovoljni su i ovogodišnjim turnirom koji će obradovati one kojima je to najpotrebnije.

Sinoć su dodijelili zahvalnice svim česnicima, a kažu da posebnu zahvalnost duguju mališanima iz Dječijeg vrtića koji su između polufinalnih i finalnih utakmica odigrali tri zanimljive koreografije i pobrali simpatije publike.

Ističu da su na ovom turniru pobjednici svi jer su se u duhu božićnih praznika udružili u humanom cilju. Više u razgovoru…