Pehar za OKK „Gacko“ nakon pobjede nad „Igmanom“

U najvažnijoj utakmici u ovome dijelu sezone, u borbi za prvo mjesto u ligi i šampionski pehar, košarkaši OKK „Gacko“ su nastavili u svom stilu, pala je još jedna „stotka“, a ovog puta je nadigrana ekipa KK „Igman“ iz I.Ilidže rezultatom 104 -74.

U odličnoj košarkaškoj predstavi, pred punim tribinama sportske dvorane u Gacku, naši košarkaši su izvojevali još jednu pobjedu u nizu i uz samo jedan poraz završili takmičenje na prvom mjestu.

OKK Gacko je ovom pobjedom postao šampion Druge lige Republike Srpske – grupa istok, čime je izboren plasman u dalje nadigravanje za ulazak u Prvu ligu.

Komesar takmičenja je predao pehar kapitenu Prstojeviću i uz ovacije i veliku radost svih prisutnih proslavljen je ovaj veliki uspjeh naših košarkaša.

U ekipi OKK Gacko u sinoćnoj pobjedi istakli su se Popara sa 19, Supić i Prstojević sa 18, Vuković sa 12, Janjić sa 10 poena, a značajan doprinos ovoj timskoj pobjedi su dali i Adžić sa 9, Lojpur sa 6, Starović sa 4, Okiljević i Koprivica sa 3, Milošević sa 2 postignuta poena, a u igru je ulazio i mladi Slijepčević.

Klub se zahvaljuje vjernoj publici na podršci, kao i najmlađim članovima koji su čitav meč bodrili svoje starije kolege, a čestitke upućuje svim igračima na osvojenom peharu!

Pred košarkašima je završnica u kojoj će snage odmjeriti sa najjačim klubovima iz drugih regija u borbi za prvaka Druge lige RS i ulazak u Prvu ligu.