„Igre bez granica“ u Dječijem vrtiću Gacko povodom „Nedjelje djeteta“

Danas je u vrtiću bilo posebno veselo jer su organizovane dječije „Igre bez granica“, u kojima je učestvovalo oko 150 polaznika ove vaspitno-obrazovne ustanove.

Direktorica Nedjeljka Dostinić kaže da bi djece bilo i više da nije virusa koji je još uvijek aktuelan među ovom populacijom.

Ekipe u bojama i njihovi predstavnici kažu da su svi pobjednici. Takođe svi su i nagrađeni sokićima i nekim zdravim slatkišima.

A najveća nagrada svima bili su osmijesi, koji nisu nedostajali ni radnicima koji su bez izuzetka izašli da podrše svoje favorite.

Iz dječijeg ugla sve je izgledalo upravo ovako kao na slici, a audio zapis je ispod teksta i slika.

Treba naglasiti da će ove dvije najljepše ustanove u gradu Centar za djecu sa posebnim potrebama i „Dječiji vrtić“ Gacko tačku na i staviti sutra u vrtiću, gdje će biti održana zajednička svečanost povodom „Nedjelje djeteta“, koja nas ustvari podjeća na dječija prava, svake prve sedmice oktobra, iako bi trebalo da ih znamo naizust, svakodnevno.

No, nije na odmet podsjetiti jer- punoljetni, stariji, zdraviji i svi ostali, tzv. „odrasli“ često su i zaboravniji! Hvala za pažnju!