Elektro Gacko otklanja posledice nevremena

Snježne padavine ovih dana najviše glavobolje su zadale radnicima Elektro Gacka koji neprekidno rade na otklanjanju  oštećenja elektro mreže  na širem području opštine. Kako nam je potvrdio rukovodilac  RJ Elektro Gacko Aleksandar Rašević  trenutno su bez napona  dalekovodi Kokorina, Jugovići  Dubljevići., te dalekovod  Bahori Mrđenovići  kao i Gornja Bodežišta Borač.

„Veliki problem za  nas predstvlja kaže Rašević visok snježni pokrivač koji je pritom i poledio   što otežava čišćenje puteva i prilaza dalekovodima“.“ Dosta žica je popucalo, navodi on ali na sreću stubovi su ostali neoštećeni“.

„Mašine  Vodovoda su na terenu, i mi se nadamo navodi Rašević ,da će nam biti omogućeno da tokom dana otklonimo kvarove na ovim dalekovodima“.

Tokom jučerašnjeg dana sanirani su kvarovi   na  dalekovodu Gacko-Fojnica, od Nadanića prema Slivljima i Stepen Kula Ključ. Grad je uredno snabdjeven električnom energijom, kao i potrošači koji struju dobijaju sa dalekovoda Avtovac, potvrdili su u Elektro Gacku.