U Gacku održano Regionalno takmičenje iz fizike

 U SŠC „Pero Slijepčević“  Gacko u subotu  4. marta  je opdržano Regionalno takmičenje iz fizike. Takmičili su se učenici od prvog do četvrtog razreda.

 Najbolje znanje, kada su u pitanju učenici prvog razreda,   je pokazao Veljko Šekarić iz Gimnazije“Jovan Dučić“ Trebinje,  drugo i treće mjesto su zauzeli  učenici SŠC „Aleksa Šantić“ iz Nevesinja , Blagoje Pejičić i Boško Beštić.

 Od učenika  2. razreda najbolji rezultat su postigli  Savo Crnogorčević iz Gimnazije „Jovan Dučić“ Trebinje  koji je osvojio prvo mjesto, drugo mjesto dijele  Jana Antelj i Gojko Dulać  iz SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko. Treća je Iva Milanović iz SŠC „Aleksa Šantić.

Najbolje znanje iz fizike kada su 3. razredi u pitanju pokazao je Spasoje Kukurić iz trebinjske Gimnazije, druga je Andrea Kovačević iz SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko a treća Elena Golijanin iz SŠC „Aleksa Šantić“.

Kada su u pitanju 4. razredi najviše  najbolji rezultat je ostvrio  Ognjen Vujović iz Gimnazije „Jovan Dučić“ Trebinje, drugo  i treće mjesto su zauzeli učenici SŠC „Aleksa Šantić“ Nevesinje,  Nikola Lozo i Vladimir Zečević.